To jest gra rpg o naruto zachęcamy do rejerstracji
Lord HoKage/Mistrz Mangekyu Sharingana
Masz 10 postów żeby mnie zaskoczyć i pokazać że dobrze wybrałem
ok, najpierw musz zobaczyc co ja wogole mam, biegne w twoja strone z kunaiem w reku
Ja podskakuje nad ciebie aktywuje sharingan i czekam na ziemi
ja wypluwam chmure dymu w miejsce gdzie wyladujesz
EDIT: GG mi sie zepsulo...
Ostatnio edytowany przez Jiraiya (2007-10-24 19:26:50)
ja się przedteleportowałem i nie wchłonoołem nic gazów
uzywam wachlarza aby przesunac chmure dymu w twoja strone
ja jstoje na twojej głowie
caly czas mialem kunai w reku wbijam ci go w noge przez co nie mozesz sie poruszac za bardzo
PS: nie możesz sie teleportowac bo nie ma takiej techniki
zeskakuje z ciebie i mówie niezile ale zaczynam cie torturować
nie wiem jak mozesz mnie torurowac... nic nie napisales...
Kieruje wachlarzem chmure w nasza strone (zrobilem to kiedy jeszcze stales na glowie kiedy wbijalem ci kunai 1 reka, w drugiej mialem wachlarz...) sam wstrzymuje oddech, dusisz sie
to był klon
os.moge jest takie jutsu tylko nie pamiętam nazwy
ee, no to nie powinienes uzywac jutsu ktorego nie ma na forum, a ty nawet nie pamietasz nazwy...
wyskakuje z chmury i rzucam w ciebie 5 shurikenow a potem wyjmuje kunai robie bunshin no jutsu dla odwrocenia uwagi i wale cie kunaiem w brzuch, caly czas masz kunaia w nodze wiec nie mozesz uciec
Tobyła iluzja
Ps. Tsukiyomi
Umiejętność zastrzeżona tylko dla posiadaczy Sharingana z klanu Uchiha. Co więcej, tylko niektórzy shinobi, o bardzo wysokich zdolnościach potrafią go używać. Ofiara, która spojrzy się w oczy używającemu tej techniki zostaje poddane bardzo silnym iluzjom. Ninja, który wykonuje Mangekyou Sharingan ma pełną kontrolę nad tymi złudzeniami - może zmieniać czas, miejsce a nawet masę obiektów. W praktyce oznacza to, że może na przykłąd przez dni torturować swoją ofiarę, podczas gdy w rzeczywistości upłynie zaledwie parę sekund. Przeciwstawić się temu może tylko inny posiadacz Sharingana (z klanu Uchiha). Niestety, umiejętność jest bardzo niebezpieczna dla używającego, gdyż wymaga bardzo dużej ilości chakry.tak dokladnie to 10.000ch. dla mnie nie duzo tylko dla posiadacza mangekyou sharingana
To właśnie to
w takim razie jezeli to byla tylko iluzja to ja caly czas bylem we wlasnej wezwanej przeze mnie chmurze trujacego gazu i zaczalem oddychac czyli mam trucizne we plucach, zaczynam sie krztusic powoli trace przytomnosc, ostatkiem sil uzywam dai kamaitachi aby odpedzic chmure, stracilem przytomnosc ale gdy chmura uciekla a ja poczulem przyplyw swiezego powietrza odzyskalem przytomnosci wydostalem sie z iluzji, robie daikamaitachi no jutsu na ciebie
Wyciągam miecz i ty próbujesz a z miecza lecą kue ognia a ja czekam